View Single Post
Stary 24-08-2012, 07:03   #291
lobuz
ford::beginner

Model: Focus MKII
Silnik: 1.6 TDCI
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Gdzie dobre warsztaty w Szczecinie

Cytat:
Napisał AdamJ. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Skoro masz jakieś zastrzeżenia, to trzeba było zwrócić uwagę, nawet po 2 tygodniach od naprawy...bo w przeciwieństwie do innych warsztatów Oni nawet gdyby tak było w co wątpię, no ale ok- gdybyś miał poważnie jakieś uwagi to trzeba było podjechać i zobaczyć ich reakcję, gdybyś powiedział że coś tam jest nie tak....

Wyprowadzili by auto kogoś z warsztatu żeby poprawić osłonę u Ciebie i było by zero problemu.

Jeśli chodzi o kadrę to skoro patrzycie na to czy ktoś coś do Ciebie burknie czy nie (chodzi o opinie o pracownikach) to prosta sprawa...nie wchodź na warsztat...bo to tylko dobra wola że Cię tam wpuścili, bo mogli zrobić jak w ASO- do poczekalni i z oczu. Każdy się tam kręci i może mają już dość gapienia się na ręce jak coś robią...proste....

Zresztą co tu dużo pisać...każdy mocny jest i odważny na forum....odbiera auto z warsztatu...płaci uśmiecha się kiwa głową...odjeżdża...później pisze takie coś, zamiast podjechać do Norberta i powiedzieć że słuchaj sprawdź tam bo coś mi nie pasuje i po problemie...kto jak kto ale nikt w FORD FACH nie odmówi pomocy.

Jeszcze małe sprostowanie odnośnie warsztatu z Mierzyna często mylonego z firmą Ford Fach- na Mierzynie jadąc główną drogą skręcając w lewo w długim starym budynku jest inny warsztat Forda prowadzony przez bodajże Pana Artura w starym budynku w zagłębiu sklepów z używanymi częściami, więc wiele osób pisze negatywy o zakładzie Norberta a jego zakład znajduje się na Bieszczadzkiej 25 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tyle z mojej strony...zamiast się żalić na forum z jakimiś pierdołami, trzeba było podjechać do warsztatu i poruszyć temat i uwierzcie mi nie zostalibyście odesłani z kwitkiem .....
Możesz wierzyć lub nie, twoja sprawa, na forum mogę np wrzucić zdjęcia osłony przekładni jak ją zrobili (zamocowali na opaskę). Forum jest od tego aby każdy mógł się wypowiedzieć. Piszę tylko to co mnie spotkało, ale wątek nie wiem czytałeś ze zrozumieniem, a temat niedoróbek przewija się co jakiś czas (jeśli chodzi o fachowców).
Jak zauważyłem zawsze chwaliłeś i chwalisz ten warsztat - twoja sprawa, masz w tym jakiś interes lub nie, nie interesuje mnie to, ale właśnie forum jest od tego aby rzetelnie, obiektywnie wypowiedzieć się.
Jeśli byłbym zadowolony z mechaników to bym to napisał, owszem jestem zadowolony z obsługi (szefostwa - jemu nie mam nic do zarzucenia).
Wszystko na temat.

Ostatnio edytowane przez lobuz ; 24-08-2012 o 07:38
lobuz jest offline   Odpowiedź z Cytatem