View Single Post
Stary 24-08-2012, 09:21   #293
AdamJ.
ford::advanced

Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
Domyślnie Odp: Gdzie dobre warsztaty w Szczecinie

Cytat:
Napisał lobuz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Możesz wierzyć lub nie, twoja sprawa, na forum mogę np wrzucić zdjęcia osłony przekładni jak ją zrobili (zamocowali na opaskę). Forum jest od tego aby każdy mógł się wypowiedzieć. Piszę tylko to co mnie spotkało, ale wątek nie wiem czytałeś ze zrozumieniem, a temat niedoróbek przewija się co jakiś czas (jeśli chodzi o fachowców).
Jak zauważyłem zawsze chwaliłeś i chwalisz ten warsztat - twoja sprawa, masz w tym jakiś interes lub nie, nie interesuje mnie to, ale właśnie forum jest od tego aby rzetelnie, obiektywnie wypowiedzieć się.
Jeśli byłbym zadowolony z mechaników to bym to napisał, owszem jestem zadowolony z obsługi (szefostwa - jemu nie mam nic do zarzucenia).
Wszystko na temat.
Kolego powiem tyle...może nie mam super nowego auta..szybkiej wypasionej fury, która się nie psuje, ale powiem Ci jedno....jeszcze jak tu nie mieszkałem-a w ZS jestem od ponad roku-jeszcze jak tu przyjezdzalem ragularnie, to zjechalem te wszystkie warsztaty i padło na Ford Fach i nie mam tu żadnego interesu tylko widzę ludzkie podejście, fachową obsługę i korzystne ceny jeśli by patrzeć na ceny innych. Powtarzam: że gdyby Ci nie dokrecili koła to mógłbyś kręcić aferę...ale w tej kwesti wystarczyło podjechac i zwrócić uwagę ze coś Ci nie pasuje, bo wiem że zRaz by tobylo usunięte. A jeśli komuś nie odpowiada zachowanie "młodego" mechanika i to co mówi...to niech z nim nie rozmawia.