Temat: [S-MAX 2006-2015] Znane i nieznane tricki
View Single Post
Stary 25-08-2012, 03:38   #375
darioo3

Domyślnie Odp: Znane i nieznane tricki

Cytat:
Napisał domadm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzisiaj lekko się zdziwiłem przy cofaniu: kiedy zaczął piszczeć parktronik to wyciszyło się radio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aż sobie podjechałem do przodu: muza gra głośno, do tyłu, pik, pik i muza cicho Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A czym ciebie dziś zaskoczył twój esiu?? ;-)
Dziwne mi się wydaje Twoje zdziwienie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .U mnie to nie było żadnym zaskoczeniem ,tak ma być i tak jest.
Powiem więcej zawsze u mnie się ścisza radio niezależnie czy przy czujnikach przednich czy tylnych.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wydaje się to logiczne - grasz głośno nie słyszysz sygnału.Sprawdz dlaczego nie działa Ci przód ,bo oczywiście powinien działać analogicznie jak tył.
Pozdrawiam.
-------------------------------
Poprzednio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Fiat 126p,FiatCinquecento,VW GolfII,FiatPuntoII,VWPolo,VWCaddy,VWTouran....ech

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez darioo3 ; 29-08-2012 o 14:02
  Odpowiedź z Cytatem