Ja Cię doskonale rozumiem.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wskoczyłem w furkę i wykonałem kilka prób sprawdzających.Wychodzą dwa podstawowe wnioski :
1. Radio odpowiednio głośno gra , system pewnie rozpoznaje ,że
za głośno i wtedy automatycznie ścisza głośność ,by słyszalne były dzwięki czujników , podkreślam dotyczy to i przodu i tyłu.
2.Radio gra ale
niezbyt głośno , system stwierdza ,że dzwięki czujników będą słyszalne dla kierowcy i nie ingeruje w głośność radia ,czyli go nie ścisza.
Jeśli zajdzie taka potrzeba mogę powtórzyć próbę i wtedy określę Wam dokładnie jaki poziom głośności radia potrzebny jest do zadziałania bądz nie działania tej funkcji.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
(aczkolwiek pomijając już powyższy wątek....zacząłem studiować poziom wyposażenia opisanego np: na stronce Forda i tym co mam u siebie i dochodzę do wniosku ,że istnieją małe różnice...jak na szczęście do tej pory na plus , tzn. jest coś więcej niż chyba być powinno
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , ale muszę jeszcze dogłebniej przestudiować temat ,by nie być gołosłownym,i to jest chyba coś co mnie zaskakuje .....)
Pozdrawiam szczęśliwych posiadaczy "esia"