Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie felgi i oponki na zimę ?
View Single Post
Stary 26-08-2012, 19:55   #463
darioo3

Domyślnie Jakie ogumienie na zimę?

Witajcie.

Po mału kończy nam się sierpień Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - pozostało jeszcze trochę czasu i piękna polska jesień, ale już po mału zaczynam myśleć o oponach na zimę.
Muszę przyznać ,że temat dotyka mnie po raz pierwszy od 2001 roku (kiedy kupowałem zimówki do punciakaII) ,ale to już historia.Każdy następny zakup samochodu łączył sie już z zimówkami w kpl.

Teraz temat dotyka mnie ponownie, ale sprawa dotyczy juz najnowszego nabytku S-max'a Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co proponujecie ? Jakieś doświadczenia , przejścia ??
Interesuje mnie komfort i dobre parametry jazdy zimowej. Cena nie gra roli. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Obecnie letnie : Michelin Primacy HP 225/50/R17 98W

Przeszukałem wszystkie wątki,tematy.......jest tak mało info dotyczących s-maxa.Przyjmuję każdą radę,poradę ,pomoc .......zapraszam również do dyskusji w tym temacie.
Pozdrawiam
Darek

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez darioo3 ; 31-08-2012 o 15:58
  Odpowiedź z Cytatem