View Single Post
Stary 26-08-2012, 21:28   #156
mdhlodz
ford::beginner

Model: Megane>Focus>Kangoo>Ducato>Transit
Silnik: 1.6 16V>1.6>1.5DCi>2.5Tdi>2.4TDDi
Rocznik: 2001>2002>2004>1996>2000
Domyślnie Odp: Chcesz kupić Transita? Tu pytamy o auta z ogłoszeń

Duratec to TDCi, a Duratorq to TDDi?

Cytat:
Napisał wojtekjanus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To dlaczego upierasz się przy blaszaku? Poszukaj skrzyni na bliźniakach... Jeżeli stale będziesz ładował towar na paletach do blaszaka - to tylko kwestia czasu, że go uszkodzisz. Może doka ze skrzynią, spójrz na tego: http://otomoto.pl/ford-transit-doka-...-T2932541.html
Muszę mieć blaszaka. Towar nie może zmoknąć. Towar nie może zniknąć. Towar jest rozczłonkowany u kolejnych klientów. Ktoś bierze 1t , inny 0.5t. Zdarzało się, że podczas rozładunku skradziono mi 20-30kg towaru. A co by było gdybym miał plandekę. Niby nic ale klientowi się towar nie zgadza więc co to znaczy? Sprzedawca chce oszukać. ITD, policja nie powinna widzieć co wiozę, ponieważ może się orientować ile to waży. Kontener też nie. Za wysoki próg załadunku, wieczne skakanie. Towar wchodzi wózkiem, a schodzi ręcznie. Trzeba wozić paleciaka bo z boku nie da się załadować palety. Nawet z windom mnie nie ratuje. Windy 750kg. Paleta 1000kg. No i palety trzeba zwrócić, nie mogą zostać u klienta. Kontener, skrzynia nie wjedzie w 80% bram w centrum. Blaszak spokojnie wskakuje w 60%, 20% na złożonych lusterkach.

Poszerzyłem poszukiwania do LT i Sprinter do 1999r i Daily. Też nic ciekawego nie ma. Budżet max 18tyś brutto.

Edyta: Latem jeździmy nad jezioro i śpimy na pace, taki kemping.

Ostatnio edytowane przez mdhlodz ; 27-08-2012 o 18:49
mdhlodz jest offline   Odpowiedź z Cytatem