Cytat:
|
Jeśli z tyłu (w bagażniku) nie masz okablowania do zmieniarki to wg mnie zbyt dużo pracy i zachodu. Po co Ci zmieniarka, jak masz wejście aux w autku? Jesteś audiofilem?
|
wejscie aux jest fajnym pomysłem tyle tylko , że jakośc odtwarzanego dźwięku zależy od tego co podłączamy bo wówczas odcięty jest wzmacniacz od systemu w aucie a moc idzie od wzmacniacza zamontowanego w podłączonym nośniku ( przenosne mp3, nawigacje z wyjsciem sie nie spisuja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) a my mozemy tylko regulowac glośność pokrętłem, z kolei zmieniarka wpięta jest w pokładowy system bezpośrednio i odsłuch jest taki jak z płyt włozonych do odtwarzacza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i daje wieksza wygode gdy mamy ulubione utworki nagrane na kilku płytach bo nie musimy co chwila ich zmieniac
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.