Temat: [S-MAX 2006-2015] Znane i nieznane tricki
View Single Post
Stary 28-08-2012, 17:57   #386
darioo3

Domyślnie Odp: Znane i nieznane tricki

Cytat:
(aczkolwiek pomijając już powyższy wątek....zacząłem studiować poziom wyposażenia opisanego np: na stronce Forda i tym co mam u siebie i dochodzę do wniosku ,że istnieją małe różnice...jak na szczęście do tej pory na plus , tzn. jest coś więcej niż chyba być powinno Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , ale muszę jeszcze dogłebniej przestudiować temat ,by nie być gołosłownym,i to jest chyba coś co mnie zaskakuje .....) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na dzień dzisiejszy ,po przeanalizowaniu wyposażenia zauważyłem 2 różnice na plus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

1.Mata na podłogę bagażnika, dwustronna - w Titanium niedostępna - u mnie jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

2. Nakładki na progi z przodu z logo S-max ( dodatkowo 350 Pln ) - nie płaciłem a mam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

To jest to co mnie zaskoczyło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Niestety do tej pory nie udało mi sie rozgryźć tematu pochylającego sie lusterka przy wstecznym. Nie działa to u mnie i jak dotychczas książka nie wiele mi pomogła.Proszę o wsparcie techniczne - z góry dziekuję. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez darioo3 ; 29-08-2012 o 14:01
  Odpowiedź z Cytatem