Cytat:
|
zmostkowania całkowicie nie jestem pewien, łącze wykonywałem ręcznie
|
a zwykły miernik masz? wystarczy sprawdzić czy jest przejście, to nie sci-fi technology
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Bez urazy ale dla mnie w opisie wypowiedzi jakaś 5 noga itp w ogóle nie przemawią
|
jeśli nie rozumiesz, co oznacza 5 noga danego złącza/wtyku/przekaźnika, to bez urazy, ale odsuń się od samochodu, a przynajmniej staraj się aby tzw. skrzynka bezpieczników (GEM dla 'wtajemniczonych'
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) był w większej odległości od Ciebie niż zasięg rąk
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Opuszczam to forum, ponieważ obawiam się, że nie uzyskam w nim pomocy jedynie przedstawiane będą w nim wypowiedzi bezprzedmiotowe nic nie wnoszące do tematu jak do tej pory.
|
ja też chyba zaraz opuszczę to forum, tą pracę, ten świat, bo obawiam się, że wszystkie moje życzenia nie zostaną spełnione od razu