View Single Post
Stary 29-08-2012, 09:12   #96
mayak
FCP member

Imię: Marcin
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017
Domyślnie Odp: Fabryczne światła dzienne - mijania - wyłączenie

Cytat:
Napisał lamariusz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zmostkowania całkowicie nie jestem pewien, łącze wykonywałem ręcznie
a zwykły miernik masz? wystarczy sprawdzić czy jest przejście, to nie sci-fi technology Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał lamariusz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bez urazy ale dla mnie w opisie wypowiedzi jakaś 5 noga itp w ogóle nie przemawią
jeśli nie rozumiesz, co oznacza 5 noga danego złącza/wtyku/przekaźnika, to bez urazy, ale odsuń się od samochodu, a przynajmniej staraj się aby tzw. skrzynka bezpieczników (GEM dla 'wtajemniczonych' Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) był w większej odległości od Ciebie niż zasięg rąk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Opuszczam to forum, ponieważ obawiam się, że nie uzyskam w nim pomocy jedynie przedstawiane będą w nim wypowiedzi bezprzedmiotowe nic nie wnoszące do tematu jak do tej pory.
ja też chyba zaraz opuszczę to forum, tą pracę, ten świat, bo obawiam się, że wszystkie moje życzenia nie zostaną spełnione od razu
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM
mayak jest offline   Odpowiedź z Cytatem