Cytat:
Na dzień dzisiejszy ,po przeanalizowaniu wyposażenia zauważyłem 2 różnice na plus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
1.Mata na podłogę bagażnika, dwustronna - w Titanium niedostępna - u mnie jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2. Nakładki na progi z przodu z logo S-max ( dodatkowo 350 Pln ) - nie płaciłem a mam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To jest to co mnie zaskoczyło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niestety do tej pory nie udało mi sie rozgryźć tematu pochylającego sie lusterka przy wstecznym. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
O w mordeee..........140tyś dałeś ?...........a mata bagażnika jednak jest w każdym 5 miejscowym i taka jak napisałeś .
Również nakładki metalowe S-Max , chyba że mowa o wersji ,,trend'' (czytaj podstawowa ) . pisz dalej czym cię zaskoczył , czy ma podświetlanie klamek i schowków ledami tak jak nowy c-max ?.