Temat: [S-MAX 2006-2015] Znane i nieznane tricki
View Single Post
Stary 29-08-2012, 13:45   #395
darioo3

Domyślnie Odp: Znane i nieznane tricki

Widzisz w takim razie człowiek sie uczy i doświadcza nowego co chwilę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.......choć wczoraj dosyć szczegółowo przejżałem to co oferuje Titanium + PlatiniumX .....jest napisane mata niedostępna - a może to kwestia nazewnictwa, mata ,wykładzina itd.W każdym bądź razie w momencie odbioru w samochodzie znalazłem dywaniki welurowe kpl,dywaniki gumowe kpl, mata w bagażniku sztuk raz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podświetlenie schowka, nogi,bagażnik.....zwykłe, tylko kabinowe jest ledowe.W momencie otwierania samochodu odpalają się ledy dzienne,doświetlenie podłoża z lusterek, podświetlają lampy tył no i oczywiście środek, ale to raczej normalny objaw działania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
na marginesie pięknie się prezentuje całe to oświetlenie szczególnie po zmierzchu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. robi wrażenie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wrzuciłem kilka fotek,dla zainteresowanych odsyłam do mojego albumu.

Ostatnio edytowane przez darioo3 ; 29-08-2012 o 22:43
  Odpowiedź z Cytatem