View Single Post
Stary 31-08-2012, 22:05   #3
darnel
ford::expert

Model: Mondeo mk5 Vignale
Silnik: 2,0 ecoblue AWD
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Nierówna praca ,dławienie, głośna praca.

Cytat:
Napisał Lq1991 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pokonałem te 220 km (wiem że jazda bez wody to szaleństwo, ale nie miałem wyjścia,
Co za bzdura!? Mogłeś nie jechać jeszcze! Jazda samochodem bez chłodzenia to nie szaleństwo a idiotyzm, tym bardziej że płyn wyciekał momentalnie. Tak jak pisze poprzenik, teraz może to być wszystko a generalnie chyba uwaliłeś silnik
Cytat:
Napisał Lq1991 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wentylator chodził bez przerwy(zwarłem przewody prowadzące
Dmuchanie w chłodnicę pozbawioną płynu chłodniczego pomaga silnikowi tyle co umarłemu święcona woda. Wykończyłeś silnik moim zdaniem. Jak zimny to jakoś daje radę a jak urośnie, to te zdeformowane elementy zaczynają się zacierać, stąd ciepłego nie uruchomisz... Tak dywaguję luźno.. Jak dbasz tak masz.. Jeśli go zatarłeś to popatrz w lustro i podziękuj temu którego tam widzisz. Twój temat bym podniósł i wkleił na ABC forumowym pt "jak uwalić silnik" albo "zabiłem silnik"

Ostatnio edytowane przez darnel ; 31-08-2012 o 22:08
darnel jest offline   Odpowiedź z Cytatem