Cytat:
No kolego Leonov - ostrzegałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
No ostrzegałeś
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale skąd mogłem przypuszczać że ludzie są tak mało odpowiedzialni
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zaktualizuję pierwszy post o OSTRZEŻENIE !!!
Do benio, kuku można zrobić jak pisałem sobie np. nieodpowiedzialne "grzebanie" przy poduszkach (gdybyś miał głowę blisko to ... już byś jej nie miał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przy okazji masz do wymiany konsolę, mozna "uwalić" komputer i każdy inny sterownik - kuku dla pojazdu i portfela
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak mało to jeszcze coś dorzucę
UDATE PIERWSZEGO POSTU ZROBIONE - PROSZĘ SIĘ ZAPOZNAĆ !!!