Cytat:
UDAŁO SIĘ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zgodnie z zapowiedzią informuję, że po własnoręcznej naprawie wszystko działa. Wystarczyło ukręcony wałek rozwiercić, w środek w ten sposób powstałej tulei wkleić dopasowaną oś i dzięki temu element ten jest wiele mocniejszy niż wcześniej. A co najważniejsze po złożeniu wszystkiego w całość zamek działa jak należy. Istotne także jest to, że w ten sposób, nie ponosząc praktycznie żadnych kosztów (poza klejem) zaoszczędziłem trochę kasy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poniżej parę fotek obrazujących uszkodzony zamek i wałek po naprawie.
|
Możesz podpowiedzieć jak wyjąć zamek po otworzeniu klapy? Zdemontowałem osłonę plastikową klapy odkręciłem zamek od klapy ale nie mogę go wyjąć - co jest logiczne bo jest zamknięty
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Podpowiedzcie bo na razie nie mogę sobie z tym poradzić, a chce spróbować powielić Twój pomysł.
P.S. Kolejna usterka w Mondeo mk4