View Single Post
Stary 08-09-2012, 10:06   #1
bialy21123
ford::beginner

Imię: Bartek
Model: TRANSIT
Silnik: 2.0 TDDI 100km
Rocznik: 2000
Domyślnie Po wymianie 2 podpor i krzyżakow Bije Mocniej i czesciej

Witam jak w temacie, Od kiedy zakupilem moja Autolawete Ford transit 2.5 TD , zauwazylem dziwne bicie w przedziale od 78 do 82 na H , ktore trzesla cala buda, zwlaszcza przednim przedzialem, kabiny az ja lacznie z siedzeniami skakalem, gdy np wbijalem na luz tez bilo mocniej miedzy wlasnei ta predkoscia, mechanicy stwierdzili ze do wymiany jest jedna podpora i 2 krzyzaki walu,

Po wymianie krzyzakow i podpor, trzesienie nasililo sie, jest wczesniej n od okolo 70 do 85, identyczne i przy wbiciu luzu rowniez jest, i przy schodzeniu z predkosci npna biegu tez.... Nie wiem koledzy co jest wal mam 2 ccesciowy z 2 podporami walu, Kupilem 2x podpora SWAG FEBI, + 2x krzyzak LUBRO to chyba dobre czesci, co moze byc przyczyna moich problemow, co sprawdzic?? oczywiscie licze na odp Wojtusia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. gdyz on jest mistrzem Transit Team jak dla mnie, bez obrazy dla reszty uzytkowniko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS. z tylu mam poduszki ktore pompuje z przodu, one sa przykrecone do gory ramy, i na dol do osi, ale to chyba nie istotne w tej sprawie ;/

Z gory dziekuje za odpowiedzi i za poswiecony czas
bialy21123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem