View Single Post
Stary 13-09-2012, 22:57   #14
robert26011988
ford::beginner

Imię: Robert
Model: Focus
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Radio Ford 6000CD - zepsuty zaczep - jak wyjąć ?

Załatwiłem oryginalne wyimaki i okazały się gorsze od moich dorobionych... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale stwierdziłem, że raz kozie śmierć, najwyżej połamię ramkę, szarpnąłem i zaczep puścił.
Z lewej strony dolny zaczep rozwalony przez kogoś i wciśnięty także w ogóle nie trzymał, górny zaczep trzymał i tylko ta część która powinna zahaczać o kluczyk była wygięta także wkładając prawidłowo kluczyk zaczep się nie odginał.

Także taka rada, jak komuś nie chce wyjść radio szarpać na chama Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A i jeszcze jedna sprawa... radio wymieniłem na Alpine CDE-111R. Dźwięk jest bez porównania lepszy nawet na standardowych głośnikach. Po dorzuceniu subwoofera jest już bardzo dobrze, a jeszcze czekają Powerbassy s-6c tylko czekam na dystanse Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez robert26011988 ; 15-09-2012 o 12:37
robert26011988 jest offline   Odpowiedź z Cytatem