View Single Post
Stary 17-09-2012, 23:53   #6
Grzesiek70

Domyślnie Odp: Prośba o ocenę oferty Focus Wagon ZTW

Skoro chcę automat, to raczej nie będę się ścigał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Natomiast chcę bez problemu wjeżdżać pod górę nawet jak w samochodzie będą cztery osoby i na full bagażu - stąd nie wyobrażam sobie, żeby tego rodzaju dość dużą furę w automacie mieć z silnikiem 1.6 benzyna. A czy 2.0 benzyna będzie palił dużo mniej niż te 2.3 - wątpię, ale tu również mogę się mylić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Natomiast co do historii aut z USA pełna zgoda, z pewnością sprawdzę, czy nie miał tam np. czołówki z drzewem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tylko najpierw chciałbym wiedzieć, czy w ogóle jest szansa, że z tym autem za tą cenę jest wszystko w porządku? Czy też rocznik, przebieg i cena wskazują, że istnieje duże prawdopodobieństwo wałka?

A może haczykiem są właśnie trudno dostępne części? Czy na pewno bardzo się różnią i są trudno dostępne?

Ostatnio edytowane przez Grzesiek70 ; 18-09-2012 o 08:39
  Odpowiedź z Cytatem