Cytat:
świeci tak jak dawniej...
|
Się już pogubiłem - to świeci czy nie świeci?!
Przełącznik w pozycji AUTO, założony przekaźnik (i obecny przewód mostkujący - ale na prawdę a nie jak się wydaje...) - od przekręcenia kluczyka w pozycję II świacą świata mijania jako dzienne (bez pozycyjnych). To jest efekt spodziewany.
A jaki jest???
No i jeszcze mój ulubiony cytat:
Cytat:
Sprawdziłem dziś dokładnie w skrzynce czy posiadam owy przewód, tak jest z tym że nie tylko wchodzi w te miejsca co na zdjęciu poniżej ale w jeszcze inne, ale mniejsza o to.
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To co - ten przewód "pląsa" po złaczu...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Oprócz tego, że jest na swoim miejscu to jeszcze jest i w innych?!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
O ile dobrze odczytałem jest to miejsce na przekaźnik R12 (chyba jakiś wentylator).
|
O ile dobrze odczytałeś, to w R12 na nodze 3 jest +12V poprzez bezpiecznik F15 30A. Tyle, że to jest stałe +12V z akumulatora a nie po zapłonie. Natomiast noga 1 tego przekaźnika sterowana jest przez PCM (a więc nie ma tam napięcia stale po zapłonie, tylko jak ustawi PCM).
Do wyboru masz napięcie po zapłonie na nodze 1 przekaźników: R1, R3, R5, R7, R8, R9