foni, nie żebym robił PR mojej prostej modyfikacji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale JBL'ki zdecydowanie warte są swojej ceny. Masz rację, że potrafią być baaardzo agresywne ale lekarstwem na to jest - jak napisałeś - ustawienie wysokich na "0". Przy takim ustawieniu i oryginalnych, "lepszych" niskośredniotonówkach (od radia Sony) gra to całkiem przyzwoicie, do tego w zestawie kołyska. Gdyby tylko nie rezonansy w drzwiach... ale w wygłuszanie nie chciało mi sie bawić.
Źródłem dźwięku w moim przypadku jest zestaw bluetooth Parrot MKi9100 wpięty do wejścia AUX. Jakość odsłuchu MP3 w moim odczuciu jest bardzo dobra. Ciekawie gra Parrot na swoim wzmacniaczu w klasie D. Brak szumu przy głośnym odsłuchu utworów nagranych cyfrowo robi wrażenie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Niestety Parrot nie ma regulacji Fadera i dlatego korzystam ze wzmacniacza w Soniaku.

Audi A6 Allroad 55 TDI C8 2019 3.0 TDI + mod by MOTOTRONIK >> 393KM 830Nm