Temat: [S-MAX 2006-2015] Pomysły na mody zewnętrzne
View Single Post
Stary 19-09-2012, 11:38   #59
PPiotrek
ford::advanced

Imię: Piotrek
Model: edge
Silnik: 2.0, titanium
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: pomysły na mody zewnętrzne

Cytat:
No właśnie mam ten sam problem (nie znalazłem żadnych aftermarketowych spojlerów do S-Max'a) i jestem bliski zapytania się w ASO o cenę oryginału - pamiętasz może ile on wtedy Ciebie kosztował?

U mnie wszystko niestety wskazuje, ze nadal będę musiał swoim dieselkiem jeszcze przez roczek/dwa pojeździć, więc chcę go zamontować przy okazji usuwania skutków swojego pospiechu i gapiostwa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ruszając w pospiechu z parkingu zapomniałem o podniesionej blokadzie u sąsiada i załatwiłem sobie błotnik i prawe przednie drzwi, a dodatkowo tylne drzwi i rant tylnego błotnika mają delikatne ślady przecierki, które chyba nie zejdą samym tylko polorowaniem ...

Tak więc mam zamiar przy okazji naprawy/wymiany tych elementów, zrobić małe poprawienie wyglądu mojego autka.
Jeśli wszystko sie powiedzie, to oczywiście wstawię fotki autka po "poprawkach"
Zrobiłem 2 tyg. temu rekonesans po dealerach, ASO i sklepach internetowych. Rozpietość duża (brutto) - od 1.700 do 2.100 (z hakiem). Chcesz, to mogę Ci podac namiary na tych najtańszych.
Przy okazji dowiedziałem się, że w ostatnim tygodniu sierpnia Ford zerwał wspólprace z MS Design i juz nie zasilają magazynów (tylko to co mają), a nowego dostawcy na bajery nie ma.
PPiotrek jest offline   Odpowiedź z Cytatem