dzieki za wszystkie odpowiedzi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Escorcik już zdrowiutki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. znalazłem oczywiscie po znajomosci troche człowieka który robi takie rzeczy zawodowo w zakładzie ,ale zgodził się wziąść moje cudo na 3 dni do siebie i popołudniami robił
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zrobił lux.
Powiem tak pęknięcia które były widoczne owszem były największą bolączką lecz pod bakiem też wesoło nie było bo zrobiło sie sitko na podłużnicach.
Mechanik usuna elementy zardzewiale wspawał nową blache na oko 3 razy grubszą niż w zamiennikach podłużnic (i nie robił na szybko - spawał do zdrowego a nie do czerwonego) wiec jest miodzio wszystko zabezpieczył wiec mysle że smiało przez najbliższe 2 lata nie ma co sie schylac i szukac czerwonej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no ale profilaktycznie bede sie schylał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - kosztowało mnie to 400 zł i oceniam to na dobrą cene i dobrze wykonaną robote bo nie tylko ja to oceniłem.
Zostało tylko wymienic cos w alternatorze najprawdopodobniej szczotki bo przy wolnej jeździe lekko zaczyna sie swiecic kontrolka akumulatora, ale to juz można powiedziec mała sprawa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ---- a już go chciałem sprzedawac .... lecz bede jeździł i sie cieszył
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam