Nie chce byc złośliwy, kto tam chce będzie dojeżdzał poprzez serwis, ale zastanawia mnie co jeszcze ludzie wymyślą, kiedyś nie było potrzeby szukać podwózki na portalach, kąbinować czy co innego, poprostu był autostop i kto miał potrzebę jechał inny autobusem jeszcze inny swoim złomem. A ludzie kombinują szukaja, wymyślają rzeczy które nikomu nigdy nie były potrzebne. A teraz laska samotnie dojeżdzająca do pracy ma zabrać sie lub obcych czy obcego gościa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może serwis się sprawdzi kto wie, ja bynajmniej nigdy nie jeżdziłem na stopa i nigdy nikogo nie zabiore ze 2 razy się zdarzyło, ale jestem zdania że są auta, są autobusy, koleje itd jak ktos che jechac to jaki ma problem?
Jakos ja czy inne mi znane osoby potrafią dotrzec do celu bez stopa czy podwózek więc jaki problem maja inni? 2 gości łapiących stopa wieczorową porą, trudno żeby ktokolwiek sie zatrzymał. Więc nie widze sensu w tego typu portalach czy namawiania ludzi do robienia za wesoły autobus.
Mam nadzieje że nikogo nie obraziłem tym bardziej załozyciela tematu, poprostu czysta dyskusja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.