View Single Post
Stary 25-09-2012, 21:36   #55
M.A.G.
FCP member

Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
Domyślnie Odp: UWAGA !!! Nierzetelny sprzedawca części z Gdańska.

Ta sprawa tak "gładko" nie pójdzie...

Nie będę pisał dosłownie słów, które cisną mi się na język bo moderator by się napracował Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ale nawet jak się gościa namierzy i sprawę założy, to zanim się ona zakończy i ruszy egzekucja wypłaty należności to już wszyscy będą mieć to głęboko w "poważaniu" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dlaczego tak uważam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - otóż podaję mój przykład z podgrzewaną szybą (wątek tutaj) - sprawa ciągnęła się od 25.02.2011 kiedy to zgłosiłem problem do Rzecznika Praw Konsumenta a 07.05.2012 poszedłem do komornika z wyrokiem sądowym i do tej pory żadnej kasy nie odzyskałem, sprawa ciągnie się jak brazylijski tasiemiec chociaż gość nadal prowadzi działalność, zgarnia kasę i jakoś tak się składa, że komornik nie ma zapału do pracy (pewnie za mała kwota żeby mu się kwapiło).

Nie wiem jak w tej sprawie to będzie wyglądać, bo pewnie będzie pozew zbiorowy - ale mam dość pesymistyczne nastawienie.

Pozdrawiam.
M.A.G. jest offline   Odpowiedź z Cytatem