Ta sprawa tak "gładko" nie pójdzie...
Nie będę pisał dosłownie słów, które cisną mi się na język bo moderator by się napracował
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale nawet jak się gościa namierzy i sprawę założy, to zanim się ona zakończy i ruszy egzekucja wypłaty należności to już wszyscy będą mieć to głęboko w "poważaniu"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dlaczego tak uważam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - otóż podaję mój przykład z podgrzewaną szybą (
wątek tutaj) - sprawa ciągnęła się od 25.02.2011 kiedy to zgłosiłem problem do Rzecznika Praw Konsumenta a 07.05.2012 poszedłem do komornika z wyrokiem sądowym i do tej pory żadnej kasy nie odzyskałem, sprawa ciągnie się jak brazylijski tasiemiec chociaż gość nadal prowadzi działalność, zgarnia kasę i jakoś tak się składa, że komornik nie ma zapału do pracy (pewnie za mała kwota żeby mu się kwapiło).
Nie wiem jak w tej sprawie to będzie wyglądać, bo pewnie będzie pozew zbiorowy - ale mam dość pesymistyczne nastawienie.
Pozdrawiam.