To jeszcze raz ja wogole jak go kupilem bylo wszystko oki tylko troche go szarpalo jak jechalem za kims na 1 biegu w korku wolno sie jedzie, ale mowie kazdego tak szarpie jak wolno sie jedzie. No i pojechalem do gazownika na wymiane filtrow do gazu, i jeszcze mi spadaly obroty do pol tysiaca jak sie zatrzymalem. To mowie niech przy okazji zobaczy co sie dzieje no i podlaczyl go do komputera, mowi ze ktos tu cos zle poustawial i pozmienial tak jak powinno byc. Mysle sobie dobra bedzie lepiej i sie zaczelo na kazdym biegu jak trzymam pedal gazu w jednej pozycji to zaczyna go szarpac tragedia albo puszczam gaz albo musze przyspieszac. Za 2 dni jade do gazownika i mu mowie co jest on na to prosze wymienic przewody i swiece bo mialem 2 inne i2 inne dobra wymienilem wszystko oryginalne w sklepie forda kupowane , duzo placic nic sie nie zmienilo caly czas szarpie. Jade do niego z powrotem on nato prosze podmienic cewke i zobaczyc co bedzie dalej, to jade do kumpla podmieniam cewke taki sam silnik ma z gazem dupa to samo. Jade z porotem do gazownika on na to moze jeszcze listwa wtrysku gazu, podmienil mi na jakas inna jade jakby troche lepiej , tez szarpalo ale jakby mniej jezdzilem 2 dni.To znow zaczol leciec gaz z niej cos bylo nieszczelne. Jade do gazownika wymienil mi na nowa mowi teraz bedzie gitara, ale niestety jest to samo co bylo on rozlozyl rece a ja jezdze sobie caly czas szybko .......ja tez mam MAGIC JETY sa na tej listwie moze wtryski
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.pozdro odp jak cos sie zmieni.
Bump:
Cytat:
|
cewka padła na 99% . a u michal74 jak nie pomogła wymiana WN , zakładając że są dobre to wtryski pewnie padły miałem tak na magic jetach
|
duzy koszt z tymi wtryskami mozna dac do regeneracji czy trzeba nowe