View Single Post
Stary 26-09-2012, 23:01   #29
bush
ford::amateur

Imię: Lukasz
Model: Ford Mondeo MK3 Ghia Automat
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: 2.0 TDCI 2002 Ręczny nie odbija na lewym kole

Witam. Jestem nowy na forum. Mialem taki problem tylne lewe kolo nie zczailbym sie gdyby nie moja zona (odziwo to ja zawsze bylem przewrazliwiony na auta ktore juz znalem po kilku miesiacach jazdy nimi) posmiardywalo mi cos .. okazalo sie ze mam cieple (wcale nie gorace) kolo lewy tyl .. pojechalem do znajomego podnieslismy okazlo sie ze linka recznego sie wyrobila kilka drucikow popekalo i nie cofala sie po zwolnieniu recznego do konca..

Polecam sprawdzic najpierw linke.. taniej duuuuzo taniej niz zacisk

sprawdz najpierw to a potem zastanawiaj sie nad zaciskiemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

stawiam ze to linka

w mondeo mk3 masz 2 osobne linki i gdyby to byla linka nie sluchaj mechanikow i nie wymieniaj dwoch linek .. po kiego ??

ja wyienilem jedna wszystko gra kolo sie nie grzeje a przy okazji podniesienia
pospawalem wydech w srodkowej czesci

P.S kiedys robilem jak mowia mechanicy teraz wiem zeby najpierw poczytac lub porozmawiac z kims (mechanikiem) dobrze mi znanym on prawde Ci powie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Linka nie wiem jak w polsce tutaj 30funtow zacisk ufff masakra ponad 200funtow a mam mechanika ktory mowi prawde i jeszcze mnie nie oklamal wymiana linka 30 funtow +robota z pospawniem 25funtow czyli na luzie
bush jest offline   Odpowiedź z Cytatem