Mam forda moneo kombi w wersji tytanium 2008 jestem bardzo z niego zadowolony a miałem w swoim zyciu około 20 aut poczawszy od malucha poloneza vw audi mercedesa, fiata ,renault ,peugeot: ford bardzo mi lezy cichy oszczedny pojemny i wygodny kupiłem go osobiście w niemczech od pierwszego właściciela z książką servisową prowadzoną do końca samochód w chwili kupna miał 3,5 roku i przejechane 194435 km i niech nikt nie mówi że diesel może miec poniżej 100000 bo nie po to w niemczech kupuje się diesle kolor granat troche nietypowy ale wersja tytanium lubi ciemne kolory najładniejszy czarny jest przepiękny ale miałem 2 czarne auta i utrzymanie ich w czystosci graniczy z cudem widocznie ja sie nie nadaje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. do czarnego koloru, klima smiga super ,dotykowa navi jest ok podgrzewane fotele super sprawa zajebiaszczy bagażnik poprostu zakochałem sie w tym aucie i tyle wad narazie nie dostrzegam no chyb jedna ze moja wersja nie ma lewarka i koła zapasowego jezdze duzo i kupilem sobie klucz lewarek i dojazdowke razem okolo 150 zł kolega odradził mi uzywania zestawu naprawczego kolo bo po uzyciu opona jest do wyrzucenia ja osobiscie nie sprawdzałem moja wersja ma ksenony tez fajna sprawa i doswietlanie zakrętów też bardzo przydatna rzecz .esp i system ruszania pod górę tez się przydał czujniki parkowania super sprawa bo autko jest naprawde długie ,elektrycznie regulowany fotel kierowcy tez sie przydaje ,przed kupnem sprawdziłem go w niemieckim servisie ,przy okazji dostałem wydruk co było wymieniane w czasie servisów przy 165000 miał wymieniny pasek rozrządu i mikro pasek oczywiście były tez wymienione raz tarcze hamulcowe i 4 krotnie klocki hamulcowe ,nabijana była klima i wymieniane czujniki od abs ,raz wymieniane były opony i łozyska w tylnych kołach moge z czystym sumieniem polecić to autko jeżeli ktoś kupi będzie bardzo zadowolony warto przy kupnie miec kogos kto sie zna na autach zeby nie było bite i warto tez sprawdzic w tzw naszym warsztacie a nie polecanym przez sprzedającego wydanie paru stówek opłaci sie lepiej wydac niz później przeklinać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.