Cytat:
|
Chyba: "nigdy więcej diesla"? Do forda jest wymagana stosowna morda...
|
Swoje problemy możesz opisać na forum bravo girl, jeśli nie podobają sie komuś moje przekonania, to lepiej żeby zostawił je dla siebie.
Dzięki za pomocne posty Uziu, czujnik dopiero będę zamawiał, więc myśle że środa/czwartek powinien przyjść. Co do jednostki, dobrze wiem że ten silnik jest dobry, przyjemnie sie nim jeździ, mało pali, i ma zapewne dużo innych zalet.
Ale jednak wole zostać przy benzynie + ewentualnie gaz, koszt przejechania 100km jeszcze mniejszy (w końcu diesle są po to, żeby jeździć oszczędnie), a w cenie sterownika do forda, mam cały silnik z wiązką
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
/eot
Jeszcze raz dziękuje Uziu, dam znać jak uporam sie z focusem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
edit: Jeszcze jedno pytanie, ten czujnik położenia wału jest uniwersalny? W aukcjach widze, że podchodzi do większości fordowskich silników.
http://allegro.pl/czujnik-polozenia-...647308897.html Wole sie upewnić przed zamówieniem, ten byłby odpowiedni?