Temat: [Mondeo 2000-2007] Opony zimowe - jakie...?
View Single Post
Stary 01-10-2012, 09:30   #612
lukaszm
ford::average

Imię: Łukasz
Model: Ford Mondeo Gold X
Silnik: 2.0 benzyna lpg
Rocznik: 2011
Smile Odp: Opony zimowe - jakie...?

Cytat:
Napisał Lukaszko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja chyba jednak zdecyduję się na nowość Goodyear UG 8 Performance, szkoda że nigdzie nie ma testów ale chyba nie może być gorsza od zwykłego UG8. Bieżnik wydaje się lepszy na suche i mokre warunki, a na śniegu powinna trzymać wystarczający poziom.
Na testach bym tak bardzo nie polegał. Chyba, że testy zostaną przeprowadzone na oponach w dokładnie takim samym rozmiarze jak chcesz kupić i na takim samym samochodzie jakim pomykasz.
Ja już zamówiłem GY UG 8 Performance i dalej już się nie zastanawiam nad wyborem.
A co do opinii to jak zawsze - tyle zwolenników co przeciwników i odwrotnie.
A co do ceny to trzeba trochę poszukać i się znajdzie dobrą cenę.

Dodatkowo wspomnę, że ja wybrałem opcje o ok 200,00 zł. droższą na całym komplecie (cały komplet: opony felgi nakrętki zw, nakrętki zabezp. i założenie) Ale mam poczucie jak coś będzie nie tak to firma nie zwinie mi się z dnia na dzień (ASO FORD). A 200,00 zł. przy kwocie rabatu jaki uzyskałem na zakup nowego samochodu to taki mały pikuś (choć pewnie znajdzie się ktoś i powie, że miał większe rabaty, albo że w ASO pracują partacze i złodzieje)
lukaszm jest offline   Odpowiedź z Cytatem