View Single Post
Stary 05-10-2012, 09:12   #137
PPStudio

Domyślnie Odp: Samochody z korygowanymi licznikami / nieścisłości w dokumentach

Witam, To mój pierwszy post na forum i niestety nie tak chciałem zacząć przygodę z Fordami. Planowałem zakup Fiesty MK6 i jedna z Allegro wpadła mi w oko. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Sprzedawca objaśnił, że auto użytkował osobiście najpierw w firmie a później je odkupił ale musi sprzedać bo mu się rodzina powiększy i kupił Opla Merive.
Przebieg ok 135 000 km.
Po wyszukaniu w google po nr VIN wyszły kwiatki.
http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=pl
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A tu oryginalny przebieg. ( foto od poprzedniego właściciela)

Wniosek jeden - mniej o ok 180 000 km :twisted:

Cechy szczególne : VIN WF0HXXGAJH6Y77170
i emblemat z Bozią

Sprzedawca ze Zgierza nr tel 508-208-953

Odpowiedź z Cytatem