View Single Post
Stary 06-10-2012, 13:53   #915
avix
ford::average

Model: Mondeo
Silnik: 2.0 Tdci
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Migająca sprężynka - po raz kolejny.

Cytat:
Napisał Luk@s Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zapytaj modów dlaczego zamykają wszystkie tematy o sprężynce w TDDI i odsyłają do tego. Twierdzą, że to jest to samoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał hryniuuu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
O ile wiem, temat jest o migającej sprężynce w dziale diesel, chyba że sugerujesz się tagami użytkownika który rozpoczął temat. Gdy utworzyłem swój temat, moderatorzy przenieśli go właśnie do tego tematu, więc skoro już tak bardzo dbasz o porządek, to prosze nie rób burdelu sam, wpisując posty nie na temat, tak jak właśnie mój który jest konieczny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
/eot
Nie wiedziałem że to moderatorzy przenoszą posty o tddi tutaj, w mojej opinii to jest bzdura no bo jak można 2 całkiem inne konstrukcje i ich problemy łączyć w 1 temat, ani to czytelne dla tdci ani dla tddi

MODERATORZY może czas przemyśleć swoje działania?
avix jest offline   Odpowiedź z Cytatem