Temat: [Mondeo 2000-2007] Podgrzewanie siedzeń
View Single Post
Stary 11-10-2012, 00:39   #299
dyniaakto
ford::amateur

Model: mondeo
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Podgrzewanie siedzeń

Cytat:
Napisał mischel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam
Dziś montowałem podgrzewane fotele do mojego mondeo. Auto po lifcie 2006 rok fotele tez po lifcie. Instalacja do mat i przycisku sterowania była ale nie mogę znaleźć wtyczki do przekaźnika za skrzynką bezpieczników koło kierownicy. Czy jest to możliwe ,że jest w innym miejscu albo można go jakoś pominąć? Drugim problemem jest nie działające sterownie w fotelu pasażera. Wcześniej był całkowicie manualny a teraz full elektryka. We wtyczce instalacji w aucie odpowiadającej za sterowanie jest tylko jeden kabel, brakuje czarnego. Wtyczka C60g. Czy jest to masa i mogę podpiąć do karoserii lub zmostkować z innym kablem instalacji fotela?
U mnie ta wtyczka była dokładnie za skrzynką bezpieczników, trzeba było ją odczepić, żeby ułatwić sobie dostęp - jest przytwierdzona na taką zapinkę jak do tapicerki, więc jak mocniej się pociągnie to odejdzie. Ta lokalizacja odnosi się do auta z roku 2004 po lifcie
dyniaakto jest offline   Odpowiedź z Cytatem