View Single Post
Stary 13-10-2012, 21:20   #5
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Tunel środkowy z Kugi - czy będzie pasował ?

Cytat:
Napisał mrowek00ns Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie PASUJE już założone Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie pytałeś, czy ktoś zakładał przed Tobą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja w swoim Titanium X miałem fabrycznie taki "kugowski', tylko był dość "zjechany" przez francuzów, którzy jeździli moim samochodem przede mną... Wymieniłem sobie na taki z Kugi - do tego ten, który ja znalazłem miał oparcie podłokietnika obciągnięte skórą, więc mój Titanium X, zrobił się jeszcze bardziej XXXGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co do wtyczki głównej wiązki - zgadza się, w poliftowych ona pasuje. Dalej w wiazce tunelu ptrafią być różnice - w starej wiązce gniazdo zapalniczki miałem podłączone poprzez dodatkową małą wtyczkę a w tym tunelu z Kugi tej małej wtyczki już nie było. Z tego powodu pisałem, że na wiązki trzeba uważać.

Najważniejsze, że się cieszysz z przekładki - przyznasz, że teraz wnętrze wygląda duuużo lepiejGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.