View Single Post
Stary 13-10-2012, 21:26   #6
mrowek00ns
ford::beginner

Model: C-MAX
Silnik: 1,6 TDCI
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Tunel środkowy z Kugi - czy będzie pasował ?

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie pytałeś, czy ktoś zakładał przed Tobą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja w swoim Titanium X miałem fabrycznie taki "kugowski', tylko był dość "zjechany" przez francuzów, którzy jeździli moim samochodem przede mną... Wymieniłem sobie na taki z Kugi - do tego ten, który ja znalazłem miał oparcie podłokietnika obciągnięte skórą, więc mój Titanium X, zrobił się jeszcze bardziej XXXGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co do wtyczki głównej wiązki - zgadza się, w poliftowych ona pasuje. Dalej w wiazce tunelu ptrafią być różnice - w starej wiązce gniazdo zapalniczki miałem podłączone poprzez dodatkową małą wtyczkę a w tym tunelu z Kugi tej małej wtyczki już nie było. Z tego powodu pisałem, że na wiązki trzeba uważać.

Najważniejsze, że się cieszysz z przekładki - przyznasz, że teraz wnętrze wygląda duuużo lepiejGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak kolego ja się ciesze że mogłem komuś pomóc , a dokładnie mojemu TACIE. ja w swoim c-maxie ma taki tunelik fabryczny , ale on miał wcześnie c-maxa ale bez tego luneliku i Strasznie chciał go miec . Oj największym szczęściem dla mnie jest UŚMIECH NA JEGO TWARZY, " jak u małego dziecka". Kurde taka mała rzecz a tak cieszy .Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Środek autka prezentuje się superowo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mrowek00ns jest offline   Odpowiedź z Cytatem