A ja Wam powiem, że 16" opona zimowa do Mondziaka powinna mieć co najmniej 215mm...
Jeżdże na takich i jest to totalne minimum przy jakim czuje, że mam choć trochę zapasu przyczepności (a chciałbym więcej).
Ktoś powie: "ja jeżdże spokojnie... nie mam zamiaru ładować kasy w droższe opony i większe spalanie...." dobrze, dobrze... przypuszczam, że przy pierwszym spotkaniu z lisem, nieoświetlonym rowerzystą, czy po prostu innym pojazdem pakującym się przed maskę z drogi poprzecznej wielu twardzieli zmieni zdanie. Test łosia w takich warunkach szybko weryfikuje poglądy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S. Mirek, Ty coś o tym wiesz, nasłuchałeś się opowieści o wozie drabiniastym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Audi A6 Allroad 55 TDI C8 2019 3.0 TDI + mod by MOTOTRONIK >> 393KM 830Nm