View Single Post
Stary 16-10-2012, 10:49   #4370
Thiadrae

Domyślnie Odp: Może nowy spocik???

A gdzie ten nowy spocik mialby byc??? Wiadomo ze swieto jest 1,a mam troche do objezdzenia wiec nie wiem jak u mnie z czasem zeby gdzies dalej jezdzic ale jestem otwarty na propozycjeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wyrwalbym sie gdzies w koncu z domuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał Komek07011992 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Narazie przygotowania do trasy pracują wiec prawdopodobnie zajade do PLGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: co ja pisze trwają a nie pracująGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co tam grzebiesz przy fordziku??? Jak masz to rzuc fote swojego fordkaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jakos mam sentyment do skorpionowGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Thiadrae ; 16-10-2012 o 10:52
  Odpowiedź z Cytatem