A rozrusznik sprawny?? Po tylu latach nazbierało się w nim brudu opiłków resztek szczotek to powoduje powstanie zjawiska prądów spływnych lub jak kto woli upływnych. Ja zrobiłem rozrusznik w wyspecjalizowanym warsztacie gdzie mają myjkę ultradźwiękową i
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.... nie poznaje samochodu.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na drugi dzień z osobowego seata alhambry też rozrusznik do remontu. W nim był taki objaw że przydymiał po odpaleniu na zimnie i długo trzeba było kręcić na ciepłym. Mechanicy chcieli zmieniać dawki wtrysku mapy bitowe.... teraz jest ok. W seacie jest inna bajka niż w osiołku ale koszt nie wielki a efekt zadziwiający. Pompa aby dać odpowiednią dawke i ciśnienie musi mieć odpowiednią prędkość obrotową czyli rozrusznik dac jej odpowiedni moment obrotowy ta zasada działa we wszystkich samochodach zwłaszcza w dieslach. U mnie gość zapytał tyko czy naprawa czy remont i wyjaśnił różnicę, dali nawet nowe plecionki miedziane i lakierowali uzwojenie... nawet drobne gumki uszczelniające są nowe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.