Cytat:
|
Zwłaszcza że w dzisiejszych czasach o dobrego "specjalistę mechanika" bardzo trudno.
|
Przecież specjalistów mechaników jest w tym kraju istne zatrzęsienie. Tyle że większość z nich ma bardzo wąskie specjalizacje jak np. "specjalista mechanik od lania wody", "specjalista mechanik od robienia dobrego wrażenia", "specjalista mechanik od wciskania kitu" i mój ulubiny, czyli "specjalista mechanik od wyciągania kasy"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To są oczywiste żarty, ale na poważnie to sam mam dobrego mechanika, u którego mogę zrobić wszystko, ale spraw typowo "dieslowych" mu nie powierzę, gdyż już miałem próbkę i wiem, że sobie może nie poradzić (poległ na zwyklej regulacji pompy i to na śrubach "z zewnątrz" a nie na fasolkach, którą dzieki temu forum robiłem sobie z powodzeniem sam już wielokrotnie). I sprawy "dieslowe" pwierzam sprawdzonemu facetowi, który robi tylko diesle (silniki i pompy, co jest plusem bo czasem zdarza się tak, że gość robi same pompy i przykładowo jeden spec wyciąga pompe, a później trzeba ją wieźć do pompiarza - jak coś się po naprawie "zesra" to winnego brak, bo się obrzucają winą, a klient jest w bladym tyłku).