witam koledzy mam oczywiscie identyczny problem ale pytanko czy przekaźnik ze zdjecia to nie jest czasami przekaźnik świec zarowych ,pozdro
Bump: sorka nie zauwazylem odpowiedzi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: Wiem , ze juz na forum pelno problemow z ta sprezynka migajaca , w swoim mondziaku poczynilem pewne obserwacje otoz po ostatnich problemach ( silnik zgasl podczas jazdy a po czasie zapalil od strzala) zatankowalem shell v power , jezdzilem jakis tydzien i zero problemow od wczoraj podczas jazdy silnik przerwal ale sam natychmiast odpalil, przygladalem sie dalej , dzisiaj wracajac z pracy silnik zgasl( po ok 4 km byl jeszcze niedogrzany) odczekalem z 2 min zapalil od strzala i pojechalem dalej ...co interesujace zapalila mi sie kontrolka rezerwy paliwa kiedy ruszalem spod firmy ogolnie zachowanie silnika jakby brakowalo zupki przez krotka chwile ...autko ma najechane 180 tys. po wymianie pompy wtryskowej , przymierzam sie do pompki paliwka i filtrow , czy takie objawy mozna okreslic ...chwilowy problem z dostarczeniem paliwa ? poza tym wlasnie wczoraj zauwazylem jak wlaczyl mi sie went po kilku chwilach od uruchomienia silnika ,jestem ciekaw co sadzicie jol