View Single Post
Stary 19-10-2012, 18:00   #2910
kawier
ford::beginner

Model: Ford Focus mk2
Silnik: 2.0 Tdci
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć

Tak mi się ciśnienie podniosło, że zaraz idę ten napęd DVD demontować. Żebym miał nawet głowice, wtryski i sprzęgło zdemontować to to wyjmę. ASO Forda to jest SZAJS i kropka. Mówię to z pełną odpowiedzialnością. To jest takie żenujące jak jedziesz do AUTORYZOWANEJ stacji obsługi Forda i wiesz więcej od nich. No kur... panowie... Denso i tomtom? I to jeszcze ten uśmieszek na ich twarzach typu "o cwaniaczek będzie nas uczył". Dostałem też radę na odjezdne żeby cyt.: "pan se to zdejmie jeszcze raz i wytnie z dętki rowerowej tako uczelkie i porządnie dopie**li śrubę żeby ładnie ścisło, bo to zaraz znowu poleci". hmmm.... Profi!

Gdzieś mam wrażenie, że masa może nie stykać. Czy ta podstawka ma jakiś zadzior czy coś co wbija się przy montażu w blachę?

PS: żebym miał pewność: końcówka kabla od Anteny GPS z podstawki dachowej wchodzi do napędu DVD i zakończona jest wtykiem HRS-GT5, tak? Spróbuje to przemierzyć najpierw multimetrem czy w ogóle obwód się zamyka i czy nie ma jakiś ogromnych oporów po drodze.

Ostatnio edytowane przez kawier ; 19-10-2012 o 18:04
kawier jest offline   Odpowiedź z Cytatem