Cytat:
Dla porównania masz(te dwa z salonu):
http://moto.allegro.pl/listing.php/s...C5%BC%C2%A0%3E
Ze swojej strony dodam że mam duże opory przed takimi autami, drogie jak na jakiekolwiek używane ( mam na myśli proporcję ceny do nowego ) wolałbym już dołożyć ze 25kpln i mieć nowe niż ryzykować jakąś dużą wpadkę. Zdolny kierowca jest w stanie skutecznie ukrócić żywot silnika(i nie tylko) nawet przy tak małych przebiegach.
Wiem że w tym przypadku to wyposażenie mocno podnosi cenę.
|
Masz racje ale przy tym wyposazeniu to pewnie nie 25 a 60 tys zl... Chcialbym miec inna opcje ale nic nie xnalazlem. Musi byc diesel i 140KM.
Uzywany jako narzedzie pracy a jako ze spedzamy w pracy 2/3 czasu zycia, chcialbym miec troche przyjemnosci. Niestety jak jest mala cena i przebieg to golas. Jadac pare godzin szumi ci w glowie i zniecheca cie ta jazda, i szukasz urozmaicenia.
Auto musi na siebie zapracowac ale nowego finansowo na tym etapie nie zaryzykuje. Oczywiscie zakladajac ze kupilem u "dilera" mam jakas pewnosc (tak myslalem do wczoraj). Nie zdecydowalem. jeszcze czy ide dobrym torem. Wiem jedno, jezdze teraz partnerem tepee i chcialbym wniesc troche wygody do pracy...