View Single Post
Stary 20-10-2012, 22:10   #3
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: [6000CD][zestaw głośnomówiący] jak zmienić stację dokującą zestawu na urządzenie

Cytat:
Napisał daniel@miedzik.com Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...chciałbym skorzystać z wbudowanego zestawu głośnomówiącego zmieniając tylko "głowice", "stacje dokującą" (nie wiem jak to nazwać) na taką, która podłączy mój telefon przez bluetooth.. ?
Nie ma takiej możliwości.
Przy Twoich wymaganiach najprościej jest wymontować całe stare i zbyteczne urządzenie i założyć w to miejsce jakiegoś Parrota (może być używany z allegro). Np. takiego: http://allegro.pl/super-zestaw-parro...706104347.html
Do tego dokupujesz (np. u tego samego sprzedawcy) dedykowany kabel podłączeniowy do Forda i masz dokładnie to o co Ci chodzi + możliwość grania z telefonu MP3 w głośnikach samochodu.

To jest jedna z tańszych, ale sensownych opcji dla Ciebie. Są oczywiście takie po ok. 100zł, ale zdecydowanie odradzam - ten Parrot ma w miarę sensowny manipulator z wyświetlaczem, więc widzisz także na nim kto dzwoni itp. itd.

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 21-10-2012 o 19:59
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem