Cytat:
|
tjuning nie jest drogi muże wypunktuję:
2.jedziemy dalej - 2 choinki zapachowe na lusterko ,każda da po 5 koni od sztuki(tylko bez przesady bo będzie jak na łące w środku)
|
Przetestowałem... I jest lepsza opcja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Choinki zapachowe (po jednej na każdą stronę) na korbkach od otwierania szyb z tyłu (+7 koni za każdą choinkę)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Niestety nie działa w wypadku elektrycznych szyb
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A no i słyszałem, że brewki na lampach to - 3 konie mechaniczne dla każdego, kto startuje z tak tuningowanym autem ze świateł (po prostu bad look jest tak "bad" że aż strach...)
Możesz też spróbować napompować koła ekstra mieszanką ( 70% Azotu, 21% Tlenu, znikome ilości gazów szlachetnych - czytałem na pewnym blogu, że to działa - jutro wypróbuję) daje 2x lepsze przyśpieszenie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.