View Single Post
Stary 21-10-2012, 23:30   #7
marcinsaba
ford::amateur

Imię: Marcin
Model: focus c max ghia
Silnik: 1.6 tdci
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: opis błędów diagnostycznych i usunięcie ich

też myślę że skasowanie nic nieda, a możesz mi powiedzieć co muszę naprawić wnioskując z tych błędów które wcześniej opisałem, powiem szczerze mieszkam za granicą , mechanicy niestety tutaj bardzo kroją i oszukują!!!! wyczułem jeszcze takie coś że moj fordzik jak się rozgrzeje słabo się zbiera między 1200 -1700obrotów , tak się przydławia a później jak z procy idzie , przeczesałem całe forum jest kilka wątków tego typu ale bez kąkretnej odpowiedzi , a że mam skrzynię automat to pojechałem do specjalnego servisu gdzie naprawiają tylko skrzynie automaty!ciężko zabuliłem ale skrzynia jak mnie zapewnił pan servisant jest ok !!! i powiedział żę te skrzynie są bardzo udane ,bardzo żadko je naprawiają a mówił że robią około 50 skrzyń tygodniowo , niestety nie poradził mi nic na temat silnika bo to nie jego działka , pojechał bym do servisu forda ,
ale jak wcześniej zapytałem o wymianę filtrów i oleju ,to mi szczęka spadła na buty! bardzo proszę o jakieś porady

Bump: też myślę że skasowanie nic nieda, a możesz mi powiedzieć co muszę naprawić wnioskując z tych błędów które wcześniej opisałem, powiem szczerze mieszkam za granicą , mechanicy niestety tutaj bardzo kroją i oszukują!!!! wyczułem jeszcze takie coś że moj fordzik jak się rozgrzeje słabo się zbiera między 1200 -1700obrotów , tak się przydławia a później jak z procy idzie , przeczesałem całe forum jest kilka wątków tego typu ale bez kąkretnej odpowiedzi , a że mam skrzynię automat to pojechałem do specjalnego servisu gdzie naprawiają tylko skrzynie automaty!ciężko zabuliłem ale skrzynia jak mnie zapewnił pan servisant jest ok !!! i powiedział żę te skrzynie są bardzo udane ,bardzo żadko je naprawiają a mówił że robią około 50 skrzyń tygodniowo , niestety nie poradził mi nic na temat silnika bo to nie jego działka , pojechał bym do servisu forda ,
ale jak wcześniej zapytałem o wymianę filtrów i oleju ,to mi szczęka spadła na buty! bardzo proszę o jakieś porady
marcinsaba jest offline   Odpowiedź z Cytatem