Temat: [Mondeo 2000-2007] Opony zimowe - jakie...?
View Single Post
Stary 23-10-2012, 09:37   #628
slick
ford::advanced

Imię: Mat
Model: Ford Focus
Silnik: 2.5 RS
Rocznik: 2010
Wink Odp: Opony zimowe - jakie...?

Cytat:
Napisał Silvana Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam

Bardzo proszę o poradę co do opon zimowych dla Focusa kombii. Letnie opony mam rozmiaru 205/55/r16 czy mam szukać taki sam rozmiar? W tym roku nie mogę sobie pozwolić na zakup dodatkowych felg więc będę musiała przełożyć opony.

Z różnych testów widzę, że polecają Dunlop, Continental, Goodyear, Veredestein i Nokiany. A czy tańsze opony jak Sava czy Barum to już totalna porażka? Wolałabym wydać mniej, ale nie sprawić sobie problemu.

Auto do jazdy po Szczecinie, mało śniegu raczej i krótko leży, ale często jest mokro.
Hej !

Możesz zostać na tym samym rozmiarze. Nie napisałaś jaki jest budżet na ten zakup ? Sava czy Barum nie jest aż tak źle, ale jak podasz ile możesz przeznaczyć na jedną oponę to może dobierzemy coś lepszego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
slick jest offline   Odpowiedź z Cytatem