Odp: Focus II FL - pomożecie???
Auto Handel "Maciej", Lubicz Górny k. Torunia - wpiszesz w wyszukiwarkę i masz pierwszy link.
Nie wiem jak z innymi autami, ale z tym, które oglądałem według mnie wszystko było ok. Miła obsługa, bez żadnego cwaniakowania (co bardzo często się zdarza gdy zaczynamy zaglądać w różne zakamarki auta, zadawać wiele pytań i ogólnie - jak to mówią - "drążymy" temat), wszystkie "kwity" odnośnie auta wyłożone na stół bez żadnego proszenia (łącznie z car-passem, o którym już pisaliśmy, że to naprawdę cenny "papier" jeśli chodzi o potwierdzenie przebiegu), sprzedawca sam zaproponował jazdę próbną, pomierzył przy mnie auto miernikiem - tak chyba powinno być.
Ze swojej strony polecam.
.................................................. ................
No i auto kupione. Zupełnie inne niż pierwotnie założyłem, jednak z oryginalnym lakierem (a już straciłem nadzieję, że znajdę takie auto) i zaskakująco dobrze jeżdżące (głównie dzięki silnikowi), a przy tym bardzo oszczędne oraz z dosyć dobrym wyposażeniem. Jakie to auto? Patrz profil.
Oczywiście z marką Ford będę poniekąd "związany" w dalszym ciągu, ponieważ wśród mojej najbliższej rodziny są 4 auta tej marki.
Ostatnio edytowane przez kael82 ; 01-11-2012 o 00:15
|