View Single Post
Stary 25-10-2012, 14:53   #32
uli21

Domyślnie Odp: 2,5T czy 2,0TDCI

Tak autko kupione z pierwszego linku. Książka serwisowa ostatnia wbitka z 11.2011 przy liczniku 152tysie obecnie 163tys. W brifie 1 właściciel za granicą. Cena 37k (po małej negocjacji) dla mnie zostala rejestracja. Przy wstepnej ocenie widac kilkanaście drobnych odpryskow lakieru na przednim zderzaku wyglada jakby dostał żwirkiem z pod kół. Środek zadbany bez zastrzeżeń. Podczas jazdy slychać cichy szum łożyska z tyłu wiec pewnie za kilka dni jak zarejestruje wezme sie za wymiane poza tym co do trakcji zastrzeżeń brak. Silnik pracuje równo czysty bez widocznych wycieków ( zobaczymy jak bedzie podczas uzytkowania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Co do wrażeń z jazdy to powiem tak niech kazdy spróbuje sam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja mam tylko nadzieje ze żaden fotograf stojący na poboczu nie uchwycił mojego profilu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. łalnie sie wkreca na obroty bez jakiejs straty mocy wiec jak narazie jest dobrze. Ale jak to mowia Pażywiom Uwidim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał arton Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
uli21 streść może to na co należy zwrócić szczegulną uwagę przy zakupie samochodu z takim silnikiem , sam jestem zainteresowany a może i innym się taka wiedza przyda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jak mowi moja zona widziały gały co brały a tak na poważnie to dobrze mieć ze soba jakiegoś mechanika ktory wie to i owo. Ja patrzyłem czy auto nie było gdzies bite,malowane itp. Szyby sie zgadzaja lampy tez, plastiki cale itp. Natomiast kolo mechanik patrzył na serce i i jak sie kula. A to co jest albo bylo ukryte przez sprzedającego wyjdzie w najblizszym czasie podczas uzytkowania. Mam nadzieje ze nic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez uli21 ; 25-10-2012 o 15:20
  Odpowiedź z Cytatem