Cytat:
|
wyciągnij plastikową osłonkę kubka i mydelniczki, wyciągnij podstawkę kubków, dobrze jak odkręcisz torxem mydelniczkę i powalcz długim śrubokrętem. Mi potem jak zapominałem się i odruchowo podciągałem hamulec wystarczało wyciągnięcie kubków i wsunięcie głęboko ręki, nawet bez śrubokręta.
Życzę sukcesów
|
Super opis - dziękuję...
Też mi się to przytrafiło
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na szczęście na parkingu i mogłem wrócić do domu by poczytać forum.
W moim Maxiu linka pękła nie przy rączce, a z drugiej strony tuż przy blokadzie, wygląda to jak aluminiowy, wygięty "gwóźdź"...
Z tego co się dowiedziałem w serwisie Forda linka blokady nie występuje jako część zamienna, trzeba kupić i wymienić cały zespół dźwigni hamulca ręcznego...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na szczęście trafiłem do warsztatu, który za cenę o wiele niższą niż wartość całego podzespołu wybawił mnie z problemu i jakoś dorobił w/w linkę i wymienił ją
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dla zainteresowanych z Wrocławia i okolic polecam: www.auto-lenart.pl
Oby jak najmniej takich niespodzianek w przyszłości...