Zależy kolego w jakim sensie bezpieczny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dla organizmu? Szukaj płynów na bazie alkoholi Etylowych. Ew, do -40 stopni wystarczy roztwór 10% Aloholu w wodzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czyli że litr czystego spirytusu wystarczy na stworzenie 10 litrów płynu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (tylko co do zapachu to jak dla mnie rewelacji nie ma...) Możesz użyć Denaturatu (lecz tutaj radzę biały - Fioletowy bardzo farbuje szyby - przerabiałem to w Fiacie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) Ja osobiście używam Koncentratu jakiejś firmy na T... (nie pamiętam nazwy, wiem jak wygląda butelka) który zakupuje w sieci sklepów L'eclerc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.