View Single Post
Stary 29-10-2012, 22:04   #13
kameleon230
ford::average

Model: było Mondeo
Silnik: było 2.5 V6
Rocznik: było1997
Domyślnie Odp: Najmniej szkodliwy, zimowy płyn do spryskiwaczy ?

Cytat:
Napisał Magik123 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pijesz go? więc przestań, bo to faktycznie nie bezpieczne, szczególnie jak prowadzisz po użyciu
Napisałem post w "Hyde-Park" ponieważ miejsce wydawało się odpowiednie , ale to nie temat do żartów, dla zaspokojenia twojej ciekawości, zimowy płyn na tyle podrażnił mi oczy, że zostałem zmuszony zrobić przerwę w trasie . Czasami denerwuje mnie fakt, że ludzie poprzez małą świadomość tematu, mogą drwić z drugiej osoby.

Bezpieczny płyn do spryskiwaczy http://www.bp.com/genericarticle.do?...tentId=7072982
Cytat:
Napisał Regis_____ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
do -40 stopni wystarczy roztwór 10% Aloholu w wodzie Czyli że litr czystego spirytusu wystarczy na stworzenie 10 litrów płynu (tylko co do zapachu to jak dla mnie rewelacji nie ma...)
i to wydaje się najlepszym rozwiązaniem, zapach nieważny im mniej chemii tym lepiej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Czyli cena takiego specyfiku wyniesie +/-40zł za 6 litów, czyli tak średnio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , kiedyś w serwisie Mercedesa nalali mi do służbowego sprintera płyn do spryskiwaczy za 40zł/litr Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ale muszę przyznać że był świetny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Znalazłem jeszcze coś takiego http://www.czyszczenia.pl/oferta/pre...skiwaczy-pure/

Ostatnio edytowane przez kameleon230 ; 29-10-2012 o 22:10
kameleon230 jest offline   Odpowiedź z Cytatem