View Single Post
Stary 30-10-2012, 20:03   #272
gregem
ford::amateur

Model: Focus
Silnik: 1.6 tdci
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Blaupunkt Travel Pilot FX - kompendium wiedzy

"madomat" dzieki serdeczne za pomoc w zakupie karty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Karta z 2010 faktycznie bardzo dobrze sprawuje sie w PL.
Pozdrawiam!

Bump:
Cytat:
Napisał madomat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Karte kupiłem na ebay UK za £19 ( uzywana ) , mieszkam na stale w UK i tu pokrycie jest perfekt, jechałem kilka tygodni temu do Polski i bylem bardzo zadowolony, zabrałem sobie tak na wszelki wypadek tomtom-a ale okazal sie calkowicie zbyteczny, w Polsce mieszkam w małym miasteczku Boguszow-Gorce i fx zabral mnie spod mojego domu w UK do domu w PL bez żadnych problemow.

Jesli chodzi o BT to fachowcem nie jestem ale ktos tu na forum juz pisal ze modul BT jak i VC nie jest czescia fx-a tylko to osobne elementy wiec nie wydaje mi sie aby ich brak mial jakis wplyw, po prostu funkcje te nie beda funkcjonowac skoro twoje auto nie jest w te moduly wyposazone Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Racja, cena bardzo wygorowana na ebay-u UK mozna ja kupic za okolo £30-£40 czyli okolo 150-200zl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak kto chce to moze sobie sprawdzic , link podany w poscie ponizej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Chocby ta karta :

http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-SAT-N...#ht_500wt_1202

Gosciu nawet pisze ze ma ich 5 sztuk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał gregem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
"madomat" dzieki serdeczne za pomoc w zakupie karty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Karta z 2010 faktycznie bardzo dobrze sprawuje sie w PL.
Pozdrawiam!
gregem jest offline   Odpowiedź z Cytatem